Novel : Mantera Hitam

bannmantera1

Tajuk: Mantera Hitam
Penulis: Serunai Faqir
Halaman: 416
Harga: RM16.00

Penerbit : Alaf 21

Sinopsis/Blurb

SPIRIT OF THE COIN sebuah permainan mistik yang menggunakan duit syiling untuk menyeru roh orang yang sudah mati. Kehadiran roh akan ketahui apabila duit syiling yang digunakan bergerak sendiri.

Pada suatu malam dalam perkhemahan di tepi sungai, Nik mengajak Hizal dan Tunku bermain spirit of the coin.Perasaan takut dan teruja saling berbaur. Walaupun Hizal dan Tunku memperlekehkannya, namun naluri ingin tahu lebih menguasai.

Namun apabila bulu tengkuk meremang, mereka saling berpandangan. Serentak dengan itu, guruh berdentum di langit. Bau kemenyan menyantak ke hidung. Gerimis mula menerjah.Akibatnya, mereka direnggut ke alam yang tidak pernah dialami selama ini. Perbuatan mereka itu mengundang kecelakaan, menjemput malapetaka yang tiada berkesudahan.

MANTERA HITAM… sebuah novel fiksyen fantasi yang akan membawa anda merentasi alam ghaib, sehingga berasa tidak lagi berada di alam realiti!

Jangan lupa beli kat kedai, katanya dah ada dalam pasaran! Hehehe … jadi, ini intro dari gua le … hehehe3 comments to Novel : Mantera Hitam

 • serunaifaqir

  Li, aku pening kejap baca arahan dalam BM, hehehe ni lah akibat main blogspot dalam bahasa Inggeris!

 • yusman

  kena makan banyak belacan lagik tu.

  Wahai orang kota ..
  apakah dikau sedar..
  cara hidup kita..kini makin berubah..
  adat ketimuran makin kita lupakan..
  cara kebaratan
  kini jdi ikutan..

  Ingin kau jadi New York?..

 • yusman

  Cai, nanti boleh buat novel guna tajuk Sidi gentala. Tapi kena bayar royalti lahhhhh.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*