[Rakaman] JAM 20130216: Metallica DLL

homer likes metallicaRakaman jam ad hoc. Bila ada Norman dan Zak, tema jadi lah Metallica. Dll. Lineup: Drums: Zak, Mat Penang. Gitar: Sazli, Yusman. Bass: Fauzi. Vocals: Norman, Azhar, Zak

JAM 20130216: Metallica DLL (61)

17 comments to [Rakaman] JAM 20130216: Metallica DLL

  • yusman

    kah kah best giler cover album cover

  • pulas

    Hehe .. btw sesiapa yang dah download Sultans of Swing, aku reup yang dah baiki (asalnya jadi macam canon bach – kes edit masa ngantuk).

  • norman

    Metallica memang dah jadi lagu ruji..

  • norman

    Megadeth tribute next change?

  • yusman

    jumaat ni aku acquire senjata dari arsenal Metallica, ESP KH dan Explorer. Ada berani untuk seround lagi lagu-lagu yang belum terkover? Aku mengidam lagu Dyers Eve dan fight fire

  • norman

    Upload playlist tuan produser

  • norman

    Dispo arituh pakai gear 5. Z tak larat nak kejor

  • norman

    Trapped under ice kasi masuk juge

  • pulas

    Ok so far 1) Dyers Eve 2) Fight Fire With Fire 3) Trapped Under Ice.
    Aku nak mintak 4) The Thing that Should Not Be 5) Harvester of Sorrow

  • yusman

    Cun. kena tambah lagi lagu rare Metalika ni.

  • pulas

    6) Escape 🙂

  • norman

    Apa kata kita katam dulu Ride The Lightning

  • pulas

    tribute ride the lightning? hmm menarik juga tapi list rare ni pun menarik juga hehe.. kena tanya tauke yusman. btw kalau nak tambah list rare, tambah my friend of misery.. dari hari tu fauzi dok main intro dia.. kasi habis lah hehe. satu lagi – jumaat malam ni aku macam problem.. weekend camna?

  • norman

    boleh jer asal esoknye tak kejer..haha. Kena upload playlist sbb aku banyak tak ingat timing masuk – keluar….hahaha. kena review balik dalam kete time balik dari opis.

  • fauzi

    ohhh..koranng plan nk jem x kabo sku weh…teruk aku trrsosat nt ni…

  • norman

    Woargh! chaos! In madness you dwell!

  • norman

    Satu lagi lagu: Fight Fire with Roses. In the wake of the insurgencies.
    Satu lagi: Call of the Sulus.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*