[Rakaman] The Listenables: 2007-2012

2012: The ListenablesSebagai selingan sementara menunggu sesi seterusnya, disediakan link muat turn koleksi “Listenable” cover tracks Sidi Gentala, Amben Seni, dan rakan-rakan yang dirakam sejak 2007 hingga kini (dan akan terus dikemaskini untuk sesi-sesi seterusnya):-

The Listenables: 2007-2012 (14)

Dekat 200 tracks, sesuai sebagai peneman long distance driving 😉 . Untuk dengar versi randomized web playlist (peneman long working hours 😉 ), boleh guna playlist player di bawah atau di sidebar kanan laman ini.

4 comments to [Rakaman] The Listenables: 2007-2012

  • Rock Oi

    Terbaekkk!!

  • yusman

    Great effort mr producer!

  • yusman

    Poji tak puas main weekend lepas. Nak kena kodok ni 😛

  • pulas

    Hehe setuju. Weekend ni jugak ke? Plist camna – nak bshed pun ok je.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*