[Rakaman] JAM 20111213: PreHoliday

Tiba-tiba bro Zak panggil suruh jam sebelum dia pergi bercuti. Maka terhasillah rakaman ini:-

JAM-20111213-PreHoliday (40)

6 comments to [Rakaman] JAM 20111213: PreHoliday

  • yusman

    Haha ada title ‘Cemuhan Senyap’. Mana la datang elemen tu hehehe. Dapat jam dan rekod pun dah best ooo. TQ Big Time Mr Prod.

  • yusman

    BTW sorry pasal intro symphony of Destruction Megadeth. Frankly aku tak dapat tangkap pun signal Zek bila dia sebut Symphony, aku ingat Zek ajak buat impromptu jam symphony metal. BTW hebat recording with the nice take on the ending.

  • norman

    hmmm…patutler lain macam jerk bunyik symphony tu

  • yusman

    destruction of a symphony, thats more like it

  • pulas

    Man — actually aku rasa intro kau tu macam masuk je dengan symphony – tu pasal aku simpan. 🙂 ‘Cemuhan Senyap’ tu translation ‘Silent Scorn’ (lagu Megadeth tempat asal sebahagian melodies / riff dlm tu). ‘Sukar Dilepaskan’ pulak sebab asal dari ‘Hardest Part of Letting Go’. 😀

  • yusman

    Haha. terima kasih atas penerangan Li. A song will tell many stories. BTW ending orion really remind me of the experience listening to Orion zaman-zaman da Walkman. Gemoknya sound dia dan bestnya riff (story has that Mustaine also pen that song, but sound n executionwise, the credit must go to hetfield).

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*