[Rakaman] JAM 20101114: “Snare Santai”

Rakaman jam santai petang Ahad di studio Yusman. Ada snare baru. Nizam jadi tester.

JAM-20101114-SnareSantai (37)

Lineup: Nizam (drums), Sazli (gitar), Yusman (bass)

Selamat Hari Raya Aidil Adha.

8 comments to [Rakaman] JAM 20101114: “Snare Santai”

  • nizam

    Sodap bona bunyiiiiiiiiiiii snare drum CADESON NERO…….Kalau jadi hadiah birthday den kan alangkah eloknyaaaaaaaaa hihihihi

  • nizam

    Three pieces pun sedap …hentam jgn tak hentam!!!

  • nizam

    Bunyi guitar bass pun padat dan lomak lomak biskut kering tu yg sodap tuhhhh

  • gg

    recording kt umah mmg sedap sound..clean jer

  • nizam

    Sedap tapi tak dapat lepaskan real stroke pukul sikit sikit ajerrrrrrrr……sana sikit sini sikit tone pun jadi semitone hahahaha

  • yusman

    Tak dan nak arrangekan jam untuk jumaat ni plus apai is away in china (tak best apai tak ada). aku pulak the following week pegi batavia. mungkin kalau kenkawan setuju untuk some (electric) dosage, kita buta freee jam plus dengan 3 lagu yang hermie mintak

  • al-k

    ada studio kat umah….kooooll

  • am

    terbaik..

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*