[Playlist] 20100924: “Raya”

Playlist-20100904-RayaPlaylist Raya.

Playlist-20100924-Raya (50)

Lirik kemudian. 🙂

12 comments to [Playlist] 20100924: “Raya”

  • yusman

    kalau aku masa kecik dulu list ni ibarat orang besar masa tu jam lagu 60an hehe

  • norman

    huhu…raya ganazzz…

  • pulas

    Ok tambahan satu permintaan Jawabanger: “Kuku Besi” (Crossfire).

    btw — jam Jumaat mlm Sabtu ni kan? If so — aku mungkin lambat i.e. dekat midnight (silap2 selisih ngan apai) pasal ada jemputan. Just in case semua ok — kalau move Sabtu mlm Ahad atau Ahad mlm Isnin? Kalau tak dapat tak pe lah.. teruskan je mana yg boleh. Selamat! 🙂

  • Hermiewan

    Aku tak dapat join kalau jamming hari Sabtu malam minggu. Ada “jam session” di Hartamas.

    p/s: Jangan lupa lagu Raya!

  • yusman

    Minta drop Fame dgn Sohaimi, tak lalu hehe. Btw nt aku ejas dgn the rest klu blh reschedule jam

  • yusman

    Salam, due to unforseen circumstances, sesi jam ‘Raya’ ditunda ke jumaat malam sabtu yang lagi satu, 1 Okt 2010. Since Hermie mintak lagu raya, kita buat lagu BDB yang intro macam ‘Am I Evil’. TQ

  • pulas

    OK aku dah tambah beberapa lagu raya (yg mcm jammable contoh mcm intro am i evil tu 😀 ). btw hari tu tertinggal lagu Hermie (sorry!) – Oye Como Va (Santana) – aku dah update list. Tq..

  • yusman

    peh banyaknye lagu raya, hahaha

  • norman

    ait…mana pi lagu bunuh anak firaun tuh?

  • yusman

    pak norman. itu one go je. Jangan risau. Dah set default dalam kepala masing-masing. Awak ada, adala lagu tuhh.

  • norman

    huhu…entrance song…kill kill killl

  • norman

    Whuhu. syok gile, dah jadik metallica/deth raya..

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*