[Playlist] 20100806: “Smells Like Old Spirit”

Smells Like Old SpiritPlaylist penutup sebelum Ramadhan. GG on drums. List ada hint semangat lama a.k.a. ‘old spirit’. Hehe.

Playlist-20100806-SmellsLikeOldSpirit (41)

Lirik dan parts TBD.

15 comments to [Playlist] 20100806: “Smells Like Old Spirit”

  • fauzi

    wa…bleh tahan list…tight

  • yusman

    Salam, atas sebab yang takdapat dielakkan, fauzi tak dapat join jumaat ni. Dia kena balik kampung untuk kenduri.

    Jadi akau akan menggalas tugas untuk some songs, bersama Hermie the multitasking musician.

  • Rock Oi

    selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak yg akan tiba.

  • yusman

    Selamat selamat

  • pulas

    Salaam,

    1. Lirik dan parts dah uploaded, boleh download dlm link playlist.

    2. Fauzi Jawabanger tak dapat datang nanti, jadi KIV dulu lagu Rage dia. ;-). Yusman ganti jadi bassist. Am cover guitar (kan?)

  • am

    main bass gilir2 ok?

  • al-k

    hebat. composition bagus, esp lagu2 DT tu, aku tak dengar sangat DT tapi u all punya arrangement tight juga walaupon lagu mereka panjang2 esp train of thought tu.
    best dengar lagu call of ktulu tu, sebijik macam ori S&M. good job.

  • yusman

    wakaka. Ktulu tu terpaksa dipendekkan sebab nak masuk puppet. Kalau tidak nanti kesiangan pulak for that very next song (Actually Ktulu was totally accidental, when we wanted to play puppet, what fun).

  • al-k

    sorry la puppet hancus sikit sebab vocals semput..haha

  • norman

    bros, tuan tukang upload recording….bila nak upload… 😉

  • pulas

    Hehe sori bro norman — tgh potong2 lagi. Memang target hari ni — kang esok lusa dah masuk bulan puasa nak focus dengar ngaji + ceramah dll pulak kan. Tunggu… 🙂

  • yusman

    Hehe. Kalau telepas Li, kasi up bulan Syawal, bior En Norman kita buat lagu raya je sambil layan ketupek paleh. Wakaka.

  • norman

    ok, tuan pulas……hamba menanti dengan penuh kesabaran…huhu…
    pak yusman, kok lomo bono nak menunggu lopeh ghoyo….tak khusyuk teraweh nanti weh…

  • am

    x sabau nk donga vocal bro azhar esp making love out from nothing at all

  • al-k

    terima kasih tuan pulas….seronok dengar….salam ramadhan untuk semua sidigentelians…

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*