[Playlist] 20100529: “Fusion Santai”

Playlist “Fusion Santai”, sebab Jawabanger dan Apai tak dapat join.

Playlist-20100529-FusionSantai (23)

Lebih kepada ‘free jam’ ikut suka dan santai.

5 comments to [Playlist] 20100529: “Fusion Santai”

  • jawabanger

    Maaf x dpt join…kena blik kg ada hal…
    klu nak kat C pun xper…haha…lagu wajib tu….

  • yusman

    kami la patut mintak mahap sebab jalan juga. double curang sebab apai pun takda. sori pai.

  • Hermiewan

    Kalau ada masa terluang, aku nak main lagu cover daripada The Beautiful South – Dream a Little Dream. Tajuk original lagu ni ialah “Dream a Little Dream of Me”. Ada jazzy feel sambil bersantai.

  • yusman

    The half-gentalas, pls be informed that we have to change venue as studio is currently on a film dubbing project for days. I have booked Two Zhe Studio same night 10-12.30. Terima kasih.

  • Hermiewan

    Eh! Lupa pulak. Pukul berapa jamming?

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*