[Rakaman] JAM 20100410: “Randomizer”

Rakaman jam. Sound OK, cuma bass sayup-sayup, lupa nak dekatkan mic kat amp bass. Sori Poji!

JAM-20100410-Randomizer (44)

Tq Apai pasal pinjamkan laptop. Lain kali boleh pinjam lagi hehe.

18 comments to [Rakaman] JAM 20100410: “Randomizer”

  • jawabanger

    haha…gelak giler dgr how many tears…ke laut…haha

  • jawabanger

    ituhari bukan bayk lagi ke lagu yg kita main?

  • pulas

    To jawabanger:-

    1. kai hansen tak larat nak kira air mata dia lepas dengar

    2. laptop apai yang merekod.. dia nak ikut tuan dia balik dulu 😉

  • yusman

    kira ok la tuh…

  • yusman

    terima kasih encik pulas atas rakaman. keep up the goodwork. btw lagu abang elton tu nanpaknya ada jugak rupa. ingatkan hancur terus. kita bikin lagi. mungkin sound keyboard nak kena up lagi kot for gentalavarium. We had a great time, gentalavarian.

  • yusman

    rasa rasanya lagu akak eton tu macam nak naik lagi je nanti hehehe

  • yusman

    tahniah apai. anda sangat berjaya dalam Blaze of Glory. BTW kalau korang perasan tak silap aku lagu tu piano Abang Elton yang main. Betul tak Hermie?

  • yusman

    abang ke akak elton? aku konpius…haha

  • yusman

    lupa id dan password? nanti mintak cikli pulas antar lagi sekali.

  • yusman

    mangkuk hayun gak senang ingat..haha

  • Hermiewan

    Elton John ada main piano dalam album Jon Bon Jovi – Blaze of Glory. Jeff Beck main gitar untuk lagu ni. Randy Jackson (American Idol) main bass.

  • am

    elton john tepi mata die pecah

  • Hermiewan

    Teringat aku lagu Akak Eton – Kabut Serangkai Mawar!

  • yusman

    Yup thats cool. Sayang it does not make it into the recording hehe that nite

  • yusman

    ohh ada Burn versi curang heheh. aku break jap ek masa tu

  • fauzi

    malam yg panjang—1030-3pagi…fuuhhh nonstop…korang memang hebat…

  • yusman

    alang alang ada low b request (or rather c), apa kata satu low b DT. Lama teringin change of season with proper keyboard. Amacam tuan pulas

  • pulas

    Ok “a change of seasons” dt dah ditambah dalam playlist gentalavarium. Pls take note, tq.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*