[Playlist] 20100515: “Gentalavarium”

GentalavariumCubaan kedua untuk “Gentalavarium”, Sabtu malam Ahad, 15/05/2010.

Playlist-20100515-Gentalavarium (30)

Playlist ada berubah sikit. Six Degrees KIV dulu, kasi Octavarium & Train of Thought cun-cun dulu.

5 comments to [Playlist] 20100515: “Gentalavarium”

  • jawabanger

    the sword-freya satu………….nak dgr apai nyanyi

  • yusman

    mak ai mana kau jumpa kaset kumpulan ni..BTW sekali dengar kat youtube macam drop D ni lagu ni..

  • pulas

    Dah dengar Freya — tune dia low C.. kalau nak jugak, nak sedap main kena transpose ke low B…

  • yusman

    siap. aku bawak gitar esp low B. tak silap aku band ni band early 80s yang ada lagi sampai sekarang. lasst year dia share stage dgn metallica. frankly bila fauzi sebut, aku tak tau mana nama lagu mana nama band hahaha

  • pulas

    OK aku dah tambah lagu Freya dalam playlist.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*