Sidi Gentala

Sidi Gentala

...yang impikan gubahan epik progresif.

Read More
Rakaman Studio

Rakaman Studio

Koleksi di Studio BShed 2011-2013

Read More
Battle of the Bands

Battle of the Bands

Kelolaan Al-Farabi Band @ 2010

Read More
 

[Playlist] 20100411: “Gentalavarium”

Gentalavarium

Tema playlist kali ini: kembali ke teater impian!

Playlist-20100402-Gentalavarium (26)

Antara lain, mempersembahkan 3 ‘simfoni’ DT hasil gunting dan selotep: Six Degrees, Train of Thought, dan Octavarium. Six Degrees ni semua belum pernah main, versi kali ini ‘extended’ (tambahan keyboard dan vocal parts). Train of Thought pun versi ‘extended’ (tambahan keyboard, vocal dan violin parts). Jadi para Gentalian senior pun kena download juga. 🙂 btw Octavarium masih versi sama, tiada perubahan.

Oleh kerana Six Degrees ni mega kompleks (my all time favorite hehe) dan belum pernah main, kita letak di hujung list agar tak pressure. Mana yang sempat faham dan cari tu, kita belasah dulu. 😉 Kalau ada part yang bikin pecah kepala / hilang rambut / nak nangis, kasitau, kot boleh buang utk lain kali...

Read More