[Rakaman] JAM 20100115: “Ad Hoc”

Ad HocRakaman Jam 20100115: “Ad Hoc”:-

JAM-20100115-AdhocJam (38)

40 tracks: rekod tu.. patut la aku tertidur hujung-hujung tu 😉 . Bunyi bass confirm dengar, cumanya, aku terlupa bikin tombol balance utk track dia ke center. Jadi bass dan drums jadi kuat belah kanan. Keyboard tak cukup kuat, walaupun mics dah dekatkan sikit (menyebabkan gitar man tak berapa dengar). Vocals, mmg tak clear pun mic dia mlm tu. Kesimpulan standard: “cuba lagi”.. ada satu lagu Am main aku tak tau lagu apa, tajuk “Unknown 001”, minta tolong bagitau. 🙂

Ok selamat mendengar.

12 comments to [Rakaman] JAM 20100115: “Ad Hoc”

  • jawabanger

    aku x download lagi…tp disebabkan mr producer kata bass confirm dengar aku takut plak nk download sbb masa jam aku xdengar bass…x tau apa cord aku tekan..haha….syok sendiri…

  • am

    Tuan Producer,001 tu aclty lagu Rising Force/Ygwie, tp hancur la haha

  • yusman

    mak ai gambo apa tu

  • yusman

    hermie first class for getaran jiwa!

  • fauzi

    oh ye ke lg ygwie….mana x hacur semua pun x tau lg apa..haha

  • yusman

    aku tau tapi masa tu aku time off. g jamban hahahahah. I feel the rising force

  • fauzi

    sebut pasal jamban ni…nanti request lg Metal jamban satu…hahaha

  • yusman

    jam dgn band metal. Jambandmetal.

  • mohdhazar

    kah kah kah

  • am

    pergh ari tu cik man jam dgn singaporean tight siot,x psl2 jackson kena tune drop C haha!

    gg req DT/best of time. kibod die best,

    bro hermie mesti suka

  • yusman

    haha tuning lari gila am. tapi biasa la menten macho. tali pun dah longgar brand C beb. BTW drummer dorang tu memang boleh tahan. kalau layan Led Zep sedap tu. Apa nama band? Flow?

  • am

    yup.. exactly. flow pye drummer ade groove.tone best,boleh main kenduri kawin

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*