[Rakaman] JAM 20091114: “Punisher”

Yusman dan AmRakaman sesi jam bersama bro Rosdan dan bro Khalil Punisher. (Bro Rosdan vokal tracks 05-16, bro Khalil bass tracks 05-13). Inspirasi! 🙂

JAM-20091114-Punisher (52)

Lupa pulak nak ambik gambar! Bros dah balik baru snap. 🙂

20 comments to [Rakaman] JAM 20091114: “Punisher”

  • yusman

    thanks mr producer

  • yusman

    from post classicrock to post heavy rock to post thrash metal to post funkus, ure truly a legend bro rosdan! inspirational indeed. least not to bro khalil and nizam, ur skills simply awesome. thanks for the nite.

  • khalil

    well done thrashers…dah tua still bermaya gak jamming…thanks for the band especially yusman n the gang..
    waiting for the next jamming n line up..cheerssss

  • Karl

    thanks semua.. btw,bila Punisher nk kua album baru? tak sabar nk beli yg Original.
    da lama tak beli kaset ni..

  • yusman

    smekom en karl marx. lama kita tak jumpa.

  • mohdhazar

    pesal suara tenggelam..

  • pulas

    haha tu mmg masalah abadi — kes nak merekod tapi tak nak belanja mahal — jadi mics stand semua kecik2, semua dok kat bawah. so bunyik instruments yg timbul. aku cuba cara placing lain pulak next time: 2 hi-sensitivity mics capture ambiance left/right (jauh dari mana2 speaker/sound source, hopefully dapat better capture vocals dll tanpa tenggelamkan sapa2), 2 lagi dok betul-betul depan amps bass dan gitar am, utk penuhkan bunyik middle (bass & solo)).

  • mohdhazar

    x dpt dgr sgt vocal bro rosdan,,,cuma dpt dgr clear sket lagu smoke on the water,vocal best tuh!!
    patut la kali ni bass dgr kuat x mcm sblm ni..heheh

  • yusman

    la wat tak habaq mai. aku ada stand mic tersadai kat umah.

  • mohdhazar

    jgn tersadai pastu susah nak carik sudah,,,hehehhehh

  • yusman

    stand mic yang tinggi punya tu.

    Ajang- BTW jang rugi nko tak dapat banging.

  • mohdhazar

    byk lagu jadik speed giler kali ni,,nak trash katakan,,heheh..
    bibik cik sam kawen sabtu ni xde bt konsert ke? leh aku banging dgn bangang..hahaha

  • yusman

    ada laaa. dalam casing lagi. tapi yang cymballs tu memang misteri gilaa..Aku siap buat ‘recapture’ last jam dalam rumah untuk track down. tak jumpa gak. . aku pun tak paham macamana boleh tak jumpa/ hilang. satu lagi casing bass ibanez tu. tahmanapegida.

  • yusman

    haha dia ken langgau kereta. kenduri cancel. buat doa selamat. nasib baik tak parah

  • mohdhazar

    agaknya mmg lesap dalam but keta kot..
    camni bleh masuk slot misteri nusantara tuhhh…

  • yusman

    org yang pau tak tau ke benda tu pakai kaki. kecuali utk buat cina mati punya band ok la

  • mohdhazar

    laa ye ke..mcm2..

  • mohdhazar

    kah kah kah…dia tahu cymballs tu mahal daaa…bleh jual tu…tak pun trade in kat bentley music..eheh

  • yusman

    atau buat piring terbang main kat padang majlis bandaran kajang hahaha

  • mohdhazar

    hahahahahha…U.F.O

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*