Playlist-20091114-Punisher

Punisher dan GentalaSusunan playlist terkini, untuk sesi jam bersama bro Rosdan dan Khalil Punisher, disusun mengikut lineup yang dicadangkan.

Playlist-20091114-RosdanPunisher (39)

Secara ringkasnya:-

Lineup 1: Drums: Nizam, Bass: Khalil, Vocals: Rosdan:-

1. Good Mourning / Black Friday (Megadeth)

2. In My Darkest Hour (Megadeth)

3. Master of Puppets (Metallica)

4. Fight Fire with Fire (Metallica)

5. Till Death do us Part (Exodus)

6. The Ultra-Violence – Postmortem – Raining Blood (Death Angel – Slayer)

Lineup 2: Drums: Nizam, Bass: Fauzi Jawabanger, Vocals: Rosdan:-

1. Infinite (Forbidden)

2. The Conjuring (Megadeth)

3. Lucretia (Megadeth)

Lineup 3: Drums: Nizam, Bass: Fauzi Jawabanger, Vocals: Apai:-

1. Holy Wars (Megadeth)

2. Tornado of Souls (Megadeth)

3. A Mansion in Darkness (King Diamond)

Amacam (esp. Fauzi Jawabanger), ada rasa lega tak? 🙂

21 comments to Playlist-20091114-Punisher

  • yusman

    hey li that fire behind the skulll supposed to be glowing like real, right? terlondon plak..

  • pulas

    Pengumuman: Aku dah gabungkan secebis dari Ultra-Violence (Death Angel) dengan Postmortem – Raining Blood. Sila download dari link playlist yang diberikan dalam artikel. (btw Man – aku tak faham komen kau tadi hehee).

  • khalil punisher

    wahhhh!!!!! medley tu beb, ultra-postmortem-raining blood non stop ke apa.. Anyway happy 2 c new comers..enjoy!!! by the way s’porean old time thrasher nak turun this december..my cousins…they all into anthrax, exodus, dri, s.o.d, cryptic slaughter..hardcore gak dia org nih..

  • khalil punisher

    king diamond …one of my favourites..but i prefer mercyfull fates bro.. fatal n abigail the best..them n conspiracy lagi best..pass 2 dah x follow dah…anyway syok gak nak tengok kau org jamming Kg.diamond

  • amfriedman/dragon symphony

    perghh.. byknye lagu, lg byk dr concert..
    mau lebih 3keping cd ni..
    Punisher will never die..

  • apai

    wow, so many songs! pulas, nampaknya langgar rule lagi kali nih…lebih dari 1 CD..kekek

    sosah jo la thrasher! yeahhh!!

  • yusman

    kitorang siap pakai topeng bila jamming king diamond haha..be very afaird. li maksud aku tadi kalau ikut gambar asal, api tu menyala nyala la.

  • yusman

    pai, kita buat double mic lagi malam tu ah. ko jadi pom pom girl bila bro rosdan nyanyi

  • apai

    man, err..tgk mcm mana..kekeke..

  • yusman

    bro rosdan, mana-mana lagu yang tak request tapi naik utk list bro, minta maaf kalau tak tanya bro dulu. Nanti apai penyanyi kami akan take over eg puppet, raining blood in case bro malas nak nyanyi.

  • gg

    oops..lupe nak inform..gua xdpt nak join..kije plak sabtu..haihh..sape2 bleh take over position aku..all the best guys!

  • mohdhazar

    aku pun x dapat nak nontonnnn…balik JB sok petang,,ade important program kat sana,..selamat bersuka ria…

  • pulas

    Pengumuman: Disebabkan GG tak dapat hadir, ada pindaan terakhir: 2 lagu akhir (Anthem to the Estranged – Metal Church, dan A Change of Seasons – Dream Theater) ditangguh dulu buat kali ini. (Lega – kurang sikit list hehe).. Sila rujuk link playlist terkini. Harap maklum.. 🙂

  • yusman

    Aku tengah tunggu confirmation dgn Bro Nizam on replacement of drummer on few songs especialy megadeth’s tapi rasanya ok kot. Cuma Kind Diamond tu blum dapat black n white. Thanks. Ajang- abis la takda cameraman

  • yusman

    Ni nak kena main lagu hujan di tengah hari ni jang hahahahahah

  • amfriedman/dragon symphony

    walau ape pn terjadi,Tribute To The Thrash Metal Legend akan berlangsung dgn jayanya..
    Kita akan terus cari peluang utk feat dgn band2 legend esp Samudera(Cinta Kain Putih)

  • yusman

    cinta kain kapan tak mau ka

  • Rock Oi!

    ya..lagu hujan di tengahari pada bulan november…ala2 november rain..pasti main..bulannya nihhh,,,kah kah…ku di JB sudah,sok cik roha pun ada jb,jemputan kawen

  • yusman

    jang, aku buat hujan di tengahari malam tadi tapi diorang tak layan hahahaha

  • mohdhazar

    tak layan pasal tgh ari aritu panas terik plak,,x berbaloi..kekekek

  • Jeff Waters

    ku sangkakan panas hingga ke petang..
    haha..
    Mustaine,tribute to cromok nk proceed ke x?
    mcm boring je

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*