[Rakaman] JAM-20091023-BaganPinang

Bagan Pinang

Rakaman jam tempohari:-

JAM-20091023-BaganPinang (22)

Kalau burn ke CD: 2 CD lebih! 🙂 Bunyi masih tak balance, sebab tak sempat nak setting mics sangat (esp area Am/Man). Cuba lagi dan lagi lain kali.. 🙂

Rupanya Disposable Heroes main 3 kali je — dok ingat 4. 🙂 Macam biasa, sambil dengar, pikir-pikir next playlist, tema apa pulak (nak rehat-rehat lagu pendek ke, atau nak DT jugak 😉 ), lagu mana nak repeat (aku rasa King Diamond pasti masuk).. 🙂

Tarikh tutup untuk next playlist: Khamis 29/10. 🙂

6 comments to [Rakaman] JAM-20091023-BaganPinang

  • yusman

    adus takutnya nak dgrrr

  • yusman

    btw sebelum dengar, aku nak request lagu baru. sempena gg punya powerhouse drumming ala dispo, aku nak request its a secret by metal church..

  • yusman

    kd maintain yaaah. king diamond tau bukan kris dayanti

  • yusman

    pehh meremang dengar apai nyanyi king diamond. cumerr guitar works banyak nak kena polish up. soundwise and timing.

  • jawabanger

    tribute to DT…haha

  • yusman

    pehh heading for tomorrow pt 1 was heaven! puas dengar bass. dua dua vokal power siott

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*