Playlist-20091023-BaganPinang

Bagan PinangOk ini playlist untuk minggu depan:-

Playlist-20091023-BaganPinang (33)

1. A Mansion in Darkness – King Diamond (Yusman)

2. Heading for Tomorrow – Gamma Ray (Jawabanger)

3. The Sails of Charon – Scorpions (Am)

4. Awake Jammable – Dream Theater (Apai) – Dipendekkan dari 22 minit ke 17 minit

5. Menghitung Hari – Salamiah Hassan – in Em (Sazli)

6. Lina – Dato Shake (Yusman)

7. Sultans of Swing – Dire Straits (GG)

8. Stairway to Heaven – Led Zeppelin (Apai)

9. Disposable Heroes – Metallica (Sazli)

10. I am a Viking – in Em – Yngwie Malmsteen (Am)

11. Pengemis Muda – Sheila Majid (Am)

Confirmed list! Selamat menghayati dan berlatih.

66 comments to Playlist-20091023-BaganPinang

  • bugislayer

    hell yeahh!.. rilex r mr Jawa,kata hebat mcm arwahnye Cliff Burtonn,haha..utk next list nk minta lagu Prophet Of The Last Eclipse(Luca Turilli).encik Mohd Pulas,tlg send lg kat hairulamri@tm.com.my,x dpt la,thanks

  • bugislayer

    mohd pulas,dah dapat da,TQ. Jawabanger,kalau xde ms cari,lyn guitar Pro je,cfm 3minit je da bole igt. makesure lagu2 Rock Discipline dpt bwk tight,hehe. kite gabungkan scaling2 javaness+japanesse mcm Cacophony for certain parts

  • yusman

    proaktif betul anak muda ini. Bagus, bagus. Aku siap compile lirik and parts utk layan/ study dalam kereta hahaha. Jangan bantai keta depan sudah hahaha. Looks like everybody is losing sleep.

  • pulas

    Hahaa.. losing sleep.. itu tanda-tanda over tu. Aku propose new policy item: playlist runtime kena kurang dari 75 minit (1 audio CD) — dulu pernah ada policy ni rasanya, tapi dah lama-lama terlupa .. playlist kali ni memang tak muat 1 CD.. hehee….

  • Awang BPR

    haha.. nk tengok cmne bro Apai yg gagah lg maskulin menyumbangkan suara utk lagu2 wanita, mesti suare die sexy mcm mak Ton dan mak Roha especially lagu jiwang berhantu romantika(Salamiah Hasan)

  • yusman

    tulah. lepa

  • yusman

    HEHE tulah. biasa yang over request ni para pemain gitar haahaa. BTW aku ingat lagu gammaray aku nak fokas dekat kibod so pandai pandai la ko dgn am mengejas part gitar balik. syok part gtr and kibod tu. macam ala ala pink floyd ‘shine on you crazy diamond’. blues abiss

  • apai

    mampus aku kali nih…haha…speed metal….arghhh…hehehhe

  • fauzi

    proaktif…haha…belum jam dah ada next playlist…mcm aku muda2 dulu….deathrasher sejati…

  • fauzi

    lepas semayang jumat karang crik lagu….aku dah plan lama nak freekan ptg ni….
    apeciter pun malam karang wa tetap turun…mcm ckp kwn aku….jgn bg malu batu pahat woi….

  • yusman

    yeahhh. hidup batu pahat, dan muar dan kota tinggi dan bangi. Elok pun jam malam ni. Aku dah blus tahap klimaks nihhh. kasi lepas sikit blues haha.

  • Awang BPR

    band kita adalah yg terhebat abad ini.. setaraf dgn band ternama DT dan Badan Pencegah Rasuah,haha

  • Rock Oi!

    mlm tadi sampai kul bape+ngesop sayor? apalagi,,,upload2..heeeee..

  • pulas

    Haha pukul 3.30 baru habis main, pukul 4 ngesop (ngetauhu sebenarnya). 4.30 baru balik. tu pun 2 lagu tak termain (sheila majid ngan stairway). Belasah disposable heroes sampai 4 kali! GG mantop main lagu tu… tunggu upload ok.. heeeeeeeeeee

  • yusman

    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. disposable memang hell of a song. full with energy. kalau tengok dalam videos post cliff burton, metallika sendiri dah tak pernah main full pun. di pun tak larat sudahnya buat unplugged macam lagu koboi

  • Rock Oi!

    wowwww…4 kali main,betul2 berhantu tuh hahaha..x sabawww nak dgr…heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*