[Rakaman] JAM-20091003-Raya

JAM RayaRakaman sesi jam raya tempohari:-

JAM-20091003-Raya (22)

Gabungan Sidi Gentala dan Amben Seni. Selingan sambil kerja / fikir-fikir playlist selepas ni. 😉

22 comments to [Rakaman] JAM-20091003-Raya

  • mohdhazar

    wahh,,,best2… 🙂

  • pulas

    Sebagai pemula playlist tentatif, so far dari komen-komen sebelum ni:-

    1. Caught Somehere in Time – Iron Maiden (Jawabanger)
    2. Sultans of Swing – Dire Straits (GG)
    3. Best of You – Foo Fighters (Yusman)
    4. Fatal Tragedy – Dream Theater (Am)
    5. Langsuir Liar – Another Side (Am)

    Masih tentatif/terbuka utk cadangan… tkasih.

  • mohdhazar

    foooooo,,,,dari pukul 2 tadi aku x siap2 abis download ni,,hhahaa,,slow plak arini,,

    solo lagu raya ahmad jais tu best giler siot,,menusuk kalbu!!!!

  • apai

    stairway to heaven
    awake – DT

  • pulas

    Ok playlist tentatif terkini:-

    1. Best of You – Foo Fighters (Yusman)
    2. Caught Somewhere in Time – Iron Maiden (Jawabanger)
    3. Fatal Tragedy – Dream Theater (Am)
    4. Menghitung Hari – Salamiah Hassan (Sazli)
    5. Sultans of Swing – Dire Straits (GG)
    6. Stairway to Heaven – Led Zeppelin (Apai)
    7. Disposable Heroes – Metallica (Sazli)
    8. Awake – Dream Theater (Apai)

    Langsuir Liar aku KIV sebab macam meleret sikit, nak bagi ruang utk awake (cover tu.. sebenarnya meremang sangat laa bila dengar.. tak terpractice karang sebab asyik dok skip track tu 😀 ).

    Apa pun, masih terbuka utk cadangan / perubahan. Sekian, wassalaam. 🙂

  • gg

    woohoo..sound recording mmg cun..good job

  • bugistrasher

    Hail.. langsuir tu meremang intro die,tahap puaka,haha..kasi tukar salah satu drp lagu2 rock cangkul/kapak of Rusty Blade(Jarum Yang Halus,Kenangan Cinta,Wira,Ali Baba,Lagu Kedamaian)plis nakhoda.. hehe.. fierce..

  • bugistrasher

    sound recording superb!menangis hetfield kalo tengok,hehe..kalah BobROck/Flamming Ramussen..Tq nakhoda for the continuous support,ape kate b4 main Fatal,masukkan intro war inside my head,mesti best tahap puaka haha!

  • bugistrasher

    fatal cancel ok x?tukar sacrificed sons dgn Istana Api of Metalasia coz arrangement tak complicated tapi best!lepas jam cfm rasa puas haha.bykkn lg lagu2 yg berdisiplin utk kepuasan rohani dan jasmani

  • yusman

    peh aapai dah kena demam awake. best. alang alang kita pun tertinggal change of season. fauzi dah ‘tercari’ tu. Li toong masukkan version awake yang ada solo kat hujung. heheheh. saya nak nyolo hehehe

  • yusman

    haha taufoo fighter aku nak cancel sebab itu reserved utk apai bila dia mintak nanti hahaha. sebenarnya list dah berat tu, ,cuma bila sazli takut dengan langsuir liar, aku nak kasi kurang takut sikit…a mansion in the darkness by king diamond hahahahaa. Am, setakat istana api tu, cuba dgr king diamond tu. solo boleh dua orang along the wayyyy!!!!!!!!

  • jawabanger

    iron maiden tu man punyer haha…
    awake???dammed……..berat tuh…
    aku request heading for tomorror from gamma ray

  • yusman

    wakakaka. hidup kai hansennnnn. ke jerman jugak lu hahaha. settt

  • yusman

    since track 4,5,6,7 dan 8 cadangan sazli tu dah kira tahap recycle..aku rasa ok je tambah gamma ray dengan am punya request. King Diamond tu nak tunggu apa kata captain nakhoda. ok bugiz, kasi final request please.

  • bugistrasher

    silantra pn ok gak,mcm progressive,cuma vokalis hampeh.King Diamond mmg best gler!vokalis pn maut,leh la dgr gabungan double solo from nakhoda(Marty Yusman&Herman sazLi)hehe

  • mohdhazar

    wowwwwwwwww!!!!!! happening!!!!!!!!!!!!!

  • bugistrasher

    my final req wasThe Sails Of Charon(scorpions), Anvils,Dragon Mistress(Marty Friedman/Dragon Kiss album)cfm boleh bwk tight coz x ssh mcm DT, haha, thanks once again 4 the generosity to accept me joining your great band,i’ll try my best,progressive rules!

  • pulas

    Hwaa bro bugistrasher — banyak options tu hehe.. gini la, aku download dulu semua cadangan-cadangan korang, bubuh sebagai tentative playlist, aku kasi post kat sini. Lepas tu kita filter mana2 yg nak KIV / reject .. jadi final playlist. Tunggu aaa….

  • mohdhazar

    peh mcm ni kene mau kene ngeport hari2 ni praktis,,,haha..

  • apai

    welcome bugistrasher! ok aku follow je list mana2, janji happy dan ada satu lagu DT! kakwkakkakka

  • mohdhazar

    weekend ni ada main lagi tak?

  • yusman

    alamak kepala hotak aku dah gatal nak buat menghitung hari dengan lina dato shake back to back hehe. ada peluang ke tuan producer?

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*