Playlist-20091003-Raya

salam-aidilfitri-romanPlaylist untuk Sabtu malam Ahad ni  (03/10/2009).

Playlist-20091003-Raya (22)

Gabungan (list dan pemuzik) Sidi Gentala dan Amben Seni. Disebabkan pelbagai lagu dalam masa singkat, pilih la mana-mana lagu yang nak main. Nanti bila jam, yang mana yg tak de sapa tau tu, paham-paham je la. 😉

18 comments to Playlist-20091003-Raya

  • apai

    mak ai..byknya laguu..arghh..ni bukan sesi pemanas dah nih..wahahhahaha

  • pulas

    OK dah kurangkan — semua Dream Theater kasi KIV dulu (aku dah padam dari playlist) — untuk mengekalkan tahap ke-enjoy-an. Selamat berlatih! 🙂

  • apai

    ala..aku tgh dok layan finally free nih! heheh..kat opis ni, aku berkaraoke..wakakkaka

  • pulas

    laa ye ke.. aku dah agak sure kau suka finally free … rasa nak try gak ke sabtu ni? If so aku masukkan balik..

  • apai

    takpe, kalau ada masa, kita belasah jer bro!

  • pulas

    Ok takpe apai aku dah tambah balik finally free.. belasah! 🙂

  • mohdhazar

    cool 🙂

  • yusman

    Disebabkan list yang panjang, kena set priority set dengan secondary set, dan yang cancel (atau ikut dan);
    .
    Priority

    Lay your hands on me, Cahaya Aidilfitri, Bonda, Hotel California, Stairway To Heaven, Runaway Train, Master of Puppet, Highway Star (8 lagu) (serious verion).

    Secondary;

    A Tout le Monde, Caravansary (instrumental), Belaian Jiwa, Suatu Masa (4 lagu) (All light version)

    Cancel/ Asal Dan

    the Four Horsemen, Blitzkrieg (full electric)

  • pulas

    Ok selepas rayuan bro Am, kita masukkan balik semua DT. Cadangan Man tu ok — focus on priority list je dulu.. kalau rajin baru layan secondary & asal dan. 😉 Tolong tengok balik link playlist, aku dah sort / buang mana yg patut.

    Tq.

  • yusman

    shall be a grand one haha. kita buat filming nt. bootleg tu haha

  • Rock Oi!

    tertiary,
    lagu Kasih..jgn ketinggalan jua,,hahhahaa

  • pulas

    Ok aku dah bubuh lagu Kasih dalam “Tertiary” list. Geng, tolong double check playlist link tu sekali lagi — kali ni final kot. 😉

  • pulas

    ..Dan aku baru tambah Musical Director (Yusman) punya ‘role of musicians’ document dlm playlist link. Make sure tekan Shift+Refresh kat playlist directories tu, to make sure dapat yg latest list. Tq..

  • Rock Oi!

    ok,,,akan di semak sekali lagi.. 🙂

  • jawabanger

    haha….akhirnya aku yg pening…semua dlm role of musicians….haha…tarik selimutlah aku…..

  • yusman

    Nampaknya lepas ni nak kena masukkan somewhere in time. sebab fauzi dah ‘tercari’ hahaha

  • yusman

    utk next list gg mtk sultan of swing lagi sekali. Aku ingar the best of you pun ebst gak lagi sekali. Yong Tay Foo Fighter

  • bugistrasher

    Hail.. ape kata next list bwk lagu yg banyak keyboard like fatal tragedy,Afterlife,a nightmare to remember..Rock cangkul satu,Langsuyr Liar(covered by Another Side from Tribute to Rusty Blade album),Wira of Rusty Blade

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*