Menu
Categories
[TENTATIF] Playlist-20090807-Challenging
23 Julai 2009 Umum

rubiks_cube_2Playlist tentatif kali ini:-

Playlist-20090807-Challenging (24)

Cadangan dibuka: mana yang nak dibuang dan ditambah.

"8" Comments
  1. wahh lawa la cubix tu, boleh buat cover album, atau EP. very artistic. Mr Anger nak bass low B? aku bole kasi siap satu hehehe

  2. man, nak lagu rusty blade yg ko main malam tadi…hehe

  3. aku nak request lagu Ode To Joy, Beethoveen !!

    kita metal kan ia…geehehehe

  4. lagu rusty blade tu apa tajuk? pasal ode to joy — aku cadang guna jammable parts of “Difficult to Cure” by band Rainbow (band Ritchie Blackmore/Deep Purple), sebagai base (tempo, bass & drums dia dah sedap dah), then buat stail sendiri la hehe. btw latest ode to joy metal version done by (believe it or not) Sepultura, dlm latest album dia (A-Lex, 2009), tajuk dia “Ludwig Van”. Sedap! Malangnya tak jammable sangat sebab depend on orchestra backing (!).

  5. sazli, kat mana ko slalu download lagu? aku nak carik lagu sepultura tuh..hehe..ko ada? lagu rainbow tu pun nak jugak…

  6. apai: check out youtube atau grooveshark (kena register). search ‘sepultura ludwig van’ dengan ‘rainbow difficult to cure’

  7. Gara2 main rock kapak aritu…
    aku nak seruling anak gembala..haha….
    versi budak kacamata pun okay gak…x pun versi sendiri mau ingat…
    zaileha-rockers pun aku nak..
    tak pun jiwang skit Natrah-handy black..haha…bass dia sedap siyot…

  8. pehh..lama giler tak dgr lagu natrah handyblack tu..nak carik balik ah..natrah yg malang…lagu 1st kat album tu pun syok gak, mahound dunia..

Tinggalkan Balasan
*