[TENTATIF] Playlist-20090807-Challenging

rubiks_cube_2Playlist tentatif kali ini:-

Playlist-20090807-Challenging (24)

Cadangan dibuka: mana yang nak dibuang dan ditambah.

8 comments to [TENTATIF] Playlist-20090807-Challenging

  • yusman

    wahh lawa la cubix tu, boleh buat cover album, atau EP. very artistic. Mr Anger nak bass low B? aku bole kasi siap satu hehehe

  • apai

    man, nak lagu rusty blade yg ko main malam tadi…hehe

  • apai

    aku nak request lagu Ode To Joy, Beethoveen !!

    kita metal kan ia…geehehehe

  • pulas

    lagu rusty blade tu apa tajuk? pasal ode to joy — aku cadang guna jammable parts of “Difficult to Cure” by band Rainbow (band Ritchie Blackmore/Deep Purple), sebagai base (tempo, bass & drums dia dah sedap dah), then buat stail sendiri la hehe. btw latest ode to joy metal version done by (believe it or not) Sepultura, dlm latest album dia (A-Lex, 2009), tajuk dia “Ludwig Van”. Sedap! Malangnya tak jammable sangat sebab depend on orchestra backing (!).

  • apai

    sazli, kat mana ko slalu download lagu? aku nak carik lagu sepultura tuh..hehe..ko ada? lagu rainbow tu pun nak jugak…

  • pulas

    apai: check out youtube atau grooveshark (kena register). search ‘sepultura ludwig van’ dengan ‘rainbow difficult to cure’

  • anger

    Gara2 main rock kapak aritu…
    aku nak seruling anak gembala..haha….
    versi budak kacamata pun okay gak…x pun versi sendiri mau ingat…
    zaileha-rockers pun aku nak..
    tak pun jiwang skit Natrah-handy black..haha…bass dia sedap siyot…

  • Rock Oi!

    pehh..lama giler tak dgr lagu natrah handyblack tu..nak carik balik ah..natrah yg malang…lagu 1st kat album tu pun syok gak, mahound dunia..

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*