JAM-20090612-OtaiRushDemam

demamOtai tak datang sebab demam. Jadi kami KIV dulu Rush, lenjan yang lain:-

JAM-20090612-OtaiRushDemam (22)

Gitar yusman kuat gila hari ni sampai mic pun takut haha.. mungkin next time kena sound check setiap mic dulu sebelum jalan.

8 comments to JAM-20090612-OtaiRushDemam

  • yusman

    To be frank, actually Bro Hamdan Drummer has left the Band due to some internal reasons. Malam yg dia patut join tu, di migrain dan tengah blues kow2. Semoga dia back to the fold. May we stay as a unit for al very long time, and to progress.

  • yusman

    sorry guys for the technical glitches during the jam. Tak perasan its way too loud pulak. Will check my sound properly in the future..

  • apai

    hah, drummer hamdan quit from bloodshed? apa cerita man?

    yeah, aku harap kita stay and progress sampai umur kita 50an..kalau umur panjang la..hehe..

  • Rock Oi!

    mcm mana nak download? kene log in kat mana ni

  • pulas

    Rock Oi / bro Hazar: Aku dah create akaun utk kau — patut kau dah dapat details dia dlm email. Lepas login, boleh download. 🙂

  • Rock Oi

    forward dalam email? dah check rasanya tak ada dapat pun…boleh re-send details tu tak?

  • pulas

    ok aku dah forward ke email yahoo kau pulak.. cuba cek tengok.

  • Rock Oi!

    ok dah dapat..tq 🙂

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*