Playlist-20090710-H1N1

H1N1Playlist untuk 10/07/2009, bertemakan singkatan dwimakna “H1N1” 😉 :-

Playlist-20090710-H1N1 (19)

Selamat berlatih.

10 comments to Playlist-20090710-H1N1

  • yusman

    oleh kerana request Fauzi tak masuk lagi, kita buat Disposable Heroes at its actual FULLSPEED. jadi speed metal. kasi ubat jiwa jawabanger….

  • fauzi

    http://www.youtube.com/watch?v=hnSwhp4oc3A

    powerla mamat nih..sebijik ingo switctenberg bila aku compare

    aku tgk even helloween skg x sama part solo dia bila perform lagu ni…shaaman cover live pun lain.

  • fauzi

    test for echo, endless sacrifice version D upload bro..

  • pulas

    ok guys, since yusman kata dia nak readykan guitar tune D — aku dah upload test for echo & endless sacrifice in their original keys (D) — cek balik link playlist tu. Tq..

  • yusman

    mau kasi tribute to Michael Jackson dalam H1N1 jam. Lagu Beat It. Semua orang kasi study lagu ni, kalau tidak aku beat it korang nanti hahaha…

  • pulas

    Ok aku dah upload lagu Beat it, sila klik balik link playlist H1N1 yang lepas, ada selit kat situ. Tq.

  • pulas

    btw — since Beat It originally key Eb (half step down), aku uploadkan Beat It versi key E, sila rujuk link playlist.
    Sekian, tkasih.

  • yusman

    pai, kasi menari moonwalk sikit haha

  • pulas

    sori lagi sekali bros pasal tak datang hari tu — next playlist nak kena tunggu aku balik dari US, lepas 30/07 .. tapi boleh la nak bina playlist sekarang. Ada cadangan?

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*