Playlist-20090605-OtaiRush

rush-band-1978Playlist minggu depan bersama bro Hamdan drum & bro Mat bass Bloodshed:-

Playlist-20090605-OtaiRush (19)

GG & Jawabanger — boleh je nak practice dan main utk next list…

4 comments to Playlist-20090605-OtaiRush

  • ajim

    Sazliiiiii and all the sidi’s…. req satu lagu boleh?…. oldies tp taktau masuk kategori apa…. The Shadow – Tajuk lagu Apache…. bukan apa teringat la zaman2 tgk citer koboiiii…yehhaaaaaaaaaaaa!!!

  • yusman

    ahaa..tau tau kau dah jadi tokey ladang kuda kat muar haha

  • yusman

    jam otai rush sebenarnya nak buat penghibur kat brader2 otai tu yang teringin nak main dgn kita @ minat muzik yg kita dok main. tapi ada permintaan gak dari dorang utk root of all evil dt. mcm biasa nak minta apai nyanyi..Sebenarnya cuak gak nak main dgn dorang sebab dorang pro dan bersemangat semacam

  • apai

    adoi, seram gak nak nyanyi ngan pro nih…adeh…

    aku nak request lagu Ramones
    1) Out of Time
    2) Journey to the center of the mind.

    and Oasis
    1) Stand by Me..

    ok dak??

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*