Playlist-20090515-Ajim

Set Drum ImpianPlaylist untuk persembahan pada 15/05/2009, sebagai sebahagian dari program lawatan kerja YB Ajim.

Playlist-20090515-Ajim (22)

Gambar hiasan: set drum impian GG? 😉

7 comments to Playlist-20090515-Ajim

  • yusman

    haha, burst the pots ganti curse the gods. aku ingat intro tu memang ada tajuk sendiri kahkah

  • yusman

    LI, part masa drum baru masuk untuk lagu seruan, aku guna key b, sebab tuari kau buat test, jadi berat dan best..Ko buat la part macam biasa, (E). Part lain utk lagi tu, kalau ada {solo hiasan and doubling}, aku buat lo pitch, ko buat hi ye

  • pulas

    Orait macam biasa, kau low, aku high. btw — kau ada cd lefthanded nafas ori tak? yang ada dlm plist ni yang cari kat internet — kurang kualiti. Kalau tak de, ingat nak cari kat amcorp mall bebila (bersama cd cd klasik melayu lain yg masih tercari-cari). Sapa nak ikut?

  • yusman

    aku ada kaset je dulu. Eh bila nak pegi amcorp? nak nak. apai mungkin minat tuuu. BTW nanti aku pusing tgk mana dapat cd nafas. antara sentuhan terakhir arwah dengan lefthanded.

  • gg

    fuhh…memang impian dpt ketuk drum set mcm ni..yg basic set pon terkontang kanting mengetuk ini kan pula yg set yg penuh mcm ni…hahahahaha

  • yusman

    kurang satu tu g, tempayan kuning hahaha

  • pulas

    UPDATE: Lagu Ministry of Lost Souls KIV. Digantikan dengan lagu yang lebih straightforward: Root of All Evil (Sila klik link playlist di atas utk download latest list). Lagu tambahan #9 (Test for Echo by Rush) tu utk next list bersama drummer otai bro Hamdan Bloodshed. Tarikh tentative next JAM, Jumaat malam Sabtu, 15/05/2009. Harap maklum.

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*