[Rakaman] JAM-20090123-BassAuditionIII

Rakaman terkini. Sila download di sini (Members only):-

JAM-20090123-BassAuditionIII (12)

Kesilapan teknikal berlaku: tertukar mics — huru hara camni:-

1 mic (hi-sensitivity, left side): gitar pulas

1 mic (low-sensitivity, left side): gitar man

1 mic (hi-sensitivity, right side): drums gg

1 mic (low-sensitivity, right side): bass jawabanger

Jadi sound jadik tak balance. Kes wayar terbelit + susah nak trace. Arrangement yang sepatutnya begini:-

1 mic (hi-sensitivity, left side): drums left + bass

1 mic (hi-sensitivity, right side): drums right + vocals

1 mic (low-sensitivity, left side): gitar man

1 mic (low-sensitivity, right side): gitar pulas

So next round kena make sure betul. Nanti aku kasi label kabel. 🙂

3 comments to [Rakaman] JAM-20090123-BassAuditionIII

  • yusman

    ko hengat ganas dah tak applicable utk orang-orang macam kita? hahah. nanti aku kasi order sticker kasi tampal kat kereta, gitar, bass dan peti ais hahaha

  • yusman

    there goes the report by the Mr Producer. Nanti aku bawak mejaplasti merah untuk senang letak barang-barang atas meja. Btw, untuk next ni, nampaknya kena bersungguh-sungguh untuk cari riff-riff bagus-bagus (That Killer Riffs). nanti Apai boleh figure out melody. All the best!!

  • apai

    yeah, nanti aku fikirkan melody! tak sabar nak rakam masuk youtube ni wei! kekekek

Tinggalkan Balasan

Comment
Name*
Mail*
Website*